نماینده اصفهان در مجلس گفت: باید حساب غارتگر و غارتزده را جدا کنیم؛ و عقیده داریم که بیش از ۹۵ درصد افراد بی حجاب، همان غارتزدهها هستند و عنادی ندارند، ولی برای آن معدود افرادی که پول برایشان مهم نیست و قصد هنجارشکنی دارند، جرایم سنگین مادی و محدودیتهای فراوانی در نظر گرفته شده است.
امیرحسین بانکی پور افزود: در قانون جدید عفاف و حجاب، بین مردم عادی و سلبریتیها در این زمینه تفاوت قائل شده است؛ هر فرد مشهوری که روی جامعه تاثیرگذار است، آنهایی که با خارج در ارتباط هستند و پروژه هنجارشکنی دارند و همچنین سکوهایی که مورد استفاده قرار میگیرند، جریمه سنگینتری هم خواهند شد، اعتقاد داریم تمرکز باید روی سرمنشأ باشد و به این ترتیب بسیاری از مشکلات حل خواهد شد. مبالغ جریمه در قانون عفاف و حجاب، با مشورت کارشناسان مختلف تعیین شده؛ جریمه مرحله اول ۳ میلیون تومان است که البته در وهله نخست ۱.۵ میلیون تومان معلق در نظر گرفته که اگر فردا یا چند روز بعد تکرار شد، هم یک و نیم میلیون و هم ۳ میلیون بعدی باید پرداخت شود.
بانکی پور تاکید کرد: جریمه بیحجابی در قانون جدید عفاف و حجاب باید طی سه هفته پرداخت شود و اگر کسی تا آخرین مراحل اعتراض هم پیش برود، در نهایت دو ماه طول خواهد کشید.
او ادامه داد: چه الان که طرح نور اجرایی شده و چه در گذشته که پلیس اجازه بازداشت افراد بی حجاب بر اساس بند ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی را داشت، همه افراد هنجارشکن بازداشت نمیشدند، ولی بر اساس قانون جدید عفاف و حجاب در پنج مورد، پلیس میتواند اشخاص را بازداشت کند؛ نیمه برهنهها، افراد سازمانیافته یا متصل به جریانهای معاند و خارجی، اشخاصی که در مقابل تذکر مقاومت کرده و برخورد کنند و خارجیهایی که اسناد قابل قبول به همراه نداشته باشند که برای افراد خارجی هم ما اخراج در نظر گرفتهایم.