یک ماما در قم به دلیل «انجام سقط جنین» بازداشت شده و برای او پرونده قضایی تشکیل شده است. مطب این ماما نیز تعطیل شده و گفته می شود دانشگاه علوم پزشکی قم ضمن توقیف تمام داراییهای این ماما، اجازه فعالیت به وی نخواهد داد.
دولت رئیسی پس از آنکه خامنهای سیاستهای کنترل جمعیت در ایران را «اشتباه» خواند، تلاش کرده تا با ابلاغ سیاستهای دستوری مانند عدم دسترسی آسان به وسایل پیشگیری از بارداری، جمعیت کشور را افزایش دهند. اما با وجود «جرم» اعلام کردن سقط جنین و قانونگذاریهای هرچه سختگیرانهتر برای آن آمارها نشان میدهد که حکومت در این زمینه موفقیتی نداشته است.
بلاتکلیفی یک سینما با حجاب اجباری
پس از گذشت ۴۵ روز از پلمب سینما ماندانا در ارتباط با حجاب اجباری، مدیر این سینما از وضعیت بلاتکلیفی این مجموعه انتقاد کرد.
محمد قاصد اشرفی گفت: «سینما ماندانا بعد از گذشت بیش از ۴۵ روز همچنان در وضعیت بلاتکلیف قرار داد و پلمب آن لغو نشده است.»
او با اشاره به بلاتکلیفی «۲۲ پرسنل و ۸ فیلم در جدول اکران» در این سینما افزود: «این توقف فعالیت هم تا همین امروز خسارت جبرانناپذیری برای ما به همراه داشته است.»