یک فعال رسانه ای: بدون تردید در یکی از تاریکترین دوران تاریخ این سرزمین به سر میبریم
واکنشها به صدور احکام تعلیق و اخراج تعدادی از استادان برجسته کشور از دانشگاهها و جذب سفارشی تعدادی افراد موسوم به ارزشی، خودی و حزباللهی به عنوان استاد! ادامه دارد.
محسن برهانی حقوقدان به اخراج سریالی اساتید واکنش توییتری نشان داد و نوشت: مرحوم مرتضی مطهری در تقابل کامل با حکومت پهلوی بود اما هیچ مشکلی برای عضویت ایشان در هیأت علمی دانشگاه تهران ایجاد نشد؛ نه تعلیق شد و نه اخراج و نه تهدید به عدم تمدید قرارداد پیمانی…
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شریف هم در بیانیهای که در این رابطه منتشر کرده، ضمن اعتراض به حکم اخراج علی شریفی زارچی از “تشدید فضای امنیتی” دانشگاه شریف سخن گفته و تصریح کرده که دانشگاه “به محاصره دستگاههای امنیتی” در آمده است.
خشنودی کیهان خامنه ای از اخراج اساتید
در حالیکه اعتراضات به اخراج و تعلیق استادان دانشگاهها روز به روز ابعاد گستردهتری به خود میگیرد، جناح تندرو حامی رهبر جمهوری اسلامی از این تصفیهها خشنود است.
حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان و نماینده خامنهای در این مؤسسه در یادداشتی استادان اخراجی را “حامی اراذل و اوباش اغتشاشگر” خوانده و مدعی شده است که اخراج آنان “کمترین و پیشپاافتادهترین مجازات در مقابل اقدامات پلشت و غیرانسانی آنهاست”.
شریعتمداری در یادداشت خود همچنین از “دعوت امیر حسین ثابتی و عباس موزون به عنوان استادان مدعو دانشگاه شریف برای تدریس انقلاب اسلامی و آیین زندگی” استقبال و ابراز خشنودی کرده است.
بجز استادی دانشگاه، نامزدِ مجلس هم میشود!
سایت حرفی نو هم خبر داد که امیرحسین ثابتی، فعال رسانهای اصولگرایان تندرو «گروه پایداری» و مجری شبکه افق صداوسیما در ویدئویی ضبطشده گفت با افراد زیادی مشورت کرده و تصمیم گرفته نامزد انتخابات مجلس شود و در پیشثبتنام انتخابات نیز نامنویسی کرده است.
یک فعال رسانهای هم نوشته: کم مانده که رایحه ربیعی و آمنهسادات ذبیحپور هم استاد دانشگاه شریف شوند!
برخی از کاربران شبکههای اجتماعی هم به طعنه نوشتند: «تتلو» هم اگر اندکی صبر میکرد و از ایران نمیرفت الان استاد دانشگاه شریف میشد!
علی اکبر صالحی، معاون سابق روحانی هم از اخراج اساتید دانشگاه و بهطور خاص اخراج علی شریفی زارچی، استاد دانشگاه شریف، و همچنین طرح حکومت برای جذب هزاران استاد همسو با خود انتقاد کرد و گفت: نام این دیگر دانشگاه نیست…
تاریکترین دوران تاریخ ایران
محمدپارسی (فعال رسانهای) نیز نوشت: دولت انقلابی؛ اساتیدی را از دانشگاه اخراج کرده که ابراهیم رئیسی، رئیس دولتش و مخبر دزفولی، معاون اولش توانایی خواندن بدون غلطِ حتی یک صفحه از مقالات این اساتید را از رو ندارند! بدون تردید در یکی از تاریکترین دوران تاریخ این سرزمین به سر میبریم…