نازیلا معروفیان، روزنامهنگار برای چهارمین بار در یک سال گذشته بازداشت شده است. او پیش از بازداشت از مهدی یراحی، خواننده بازداشتی معترض حمایت کرده بود. فعالان حقوق بشری میگویند بازداشت او با خشونت و توهین همراه بوده است.
همچنین به گزارش تریبون هنر، آهنگساز آثار مهدی یراحی نیز بازداشت شده است. کوشان حداد که همکاری هایی با مهدی یراحی در زمینه تنظیم آثارش داشته، در ششم شهریور به همراه او بازداشت شده است. هنوز دلیل بازداشت کوشان حداد اعلام نشده.
کوشان حداد، متولد دهم اسفند ۱۳۵۸، از اوایل دهه هشتاد در موسیقی پاپ فعالیت داشته است و در دورانی یکی از پرکارترین تنظیم کننده های این عرصه بوده است.
او در این سال ها با خواننده های مختلفی از جمله محسن یگانه، فرزاد فرزین، بابک جهانبخش، علی اصحابی، بهنام صفوی و مهری یراحی همکاری داشته است.
با اعلام قوه قضاییه، در پی انتشار ترانهای غیرقانونی توسط مهدی یراحی و تشکیل پرونده قضایی، این خواننده با دستور دادستان تهران بازداشت شد.