رنسانس ایرانی

simorgh

از کجا آمده ایم  و به کجا میخواهیم برویم؟  در کجا هستیم و چرا امروزمان این است؟

 

رضا شاه بزرگ و فرزندش در دورانی کوتاه  در حال  تبدیل کشور ایران از عقب مانده ترین کشور های جهان به  یکی از کشور های مدرن جهان بودند . پهلویسم, راه و اندیشه این بزرگمردان و یاران آنان در این دوران دشمنانی گوناگون داشت. مثلث ارتجاع آخوندیسم, فئودالیسم قاجاری  و مارکسیسم   نیروهای بازدارنده ای بودند که سرانجام در بهمن شوم ١٣٥٧ به قدرت رسیدند. پس از پایان جنگ  قدرت در بین این سه  نیرو خمینی و یارانش آغاز به نابودی همه ارزش های فکری دوران پهلوی  کردند . پس از ٣٥ سال اکنون در ایران شاهد سقوطی دردناک در جامعه ایران هستیم. بی تفاوتی, بی اعتمادی, ناامیدی, هرج و مرج فکری, رواج بیماری های روانی, ابتذال فرهنگی و سقوط اخلاقیات در ایران امروز نمونه هایی از نتایج پیروزی نیروهای ارتجاع در ٣٥ سال گذشته میباشند.

اگر هر ایرانی قطره ای از ملت ما است, چگونه میشود این قطره ها را به سیلی بدل کرد که بزداید  سیمای میهن را از اهرمن چهرگان ؟ دروغ دشمن را پاسخ چیست؟

من و یارانم بر این باور هستیم که  یک رنسانس ایرانی نیاز مبرم امروز ایران است. از کجا آمده ا یم و به کجا میخواهیم برویم. در کجا هستیم و چرا امروزمان این است؟

سال ها است که بنگاه های تبلیغاتی مثلث  ارتجاع با یاری بیگانگان در تحریف هویت ملی ایرانشناسه های های فرهنگی ملت ما و  تاریخ ایران کوشا بوده اند. .بهمین دلیل نیز بررسی صحیح تاریخ ایران  بخصوص تاریخ معاصر ایران  از اهداف من و یارانم میباشد.تعریف هویت ملی و ریشه یابی ستون های ارزشی ایرانیت  از بایسته های آغاز یک همبستگی ملی میباشند.

ایران امروز نیاز به یک رستاخیز فرهنگی  دارد. رستاخیزی که همانند جنبش شعوبیه که آغاز  پایان سلطه تازیان بود, رستاخیز ملی مردمی خواهد بود که ایران را ایرانی و ایران را برای ایرانی  خواستار  خواهند بود.

  بیداری ما پایان دشمنان است. شناخت هویت ایرانی و  تعریف هویت ملی لازمه تعریف اهداف یک جنبش ملی میباشند. بدون یک اتحاد ملی بر مبنای ایران محوری  شاهد تکرار  شکستها  و سردرگمی های  سی و پنج ساله گذشته خواهیم بود.

امیدوارم رنسانس ایرانی را آگاهانه یار و یاور باشیم و کاروان نور را مشعلدار.

پاینده ایران

اسفند ٢٥٧٢خسرو فروهر  (صمدی)

این نوشته در نوشته ها ارسال و , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

1 دیدگاه دربارهٔ «رنسانس ایرانی»

  1. ناشناس می‌گوید:

    “بررسی صحیح تاریخ ایران بخصوص تاریخ معاصر ایران از اهداف من و یارانم میباشد”

    درود
    آقای فروهر آیا شما سایتی معتبر سراغ دارید تا بشود کتابهای تاریخ ایران را بارگذاری کرد و خواند ؟
    ممنون میشوم معرفی کنید.اگر شما همینجا آدرس آنرا بگذارید منهم قول میدهم به افراد زیادی معرفی کنم.

    پیشاپیش سال نو بر شما خجسته باد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.