
خامنه ای امروز در واکنش به حمله آمریکا به مواضع کتائب حزبالله در عراق ادعا کرد که آمریکاییها دارند انتقام داعش را از حشد الشعبی میگیرند.
خامنهای همچنین در واکنش به حمله اوباش حزب اللهی به سفارت آمریکا در بغداد و پیامهای توییتری رئیس جمهور آمریکا در این باره نیز گفت: ملاحظه میکنید در بغداد و سراسر عراق هیجان ضد آمریکایی چقدر است. باز آن جناب توییت کرده که ما این را از چشم ایران میبینیم و پاسخ ایران را خواهیم داد. اوّلاً غلط میکنید؛ ثانیاً منطقی باشید، که نیستید. مردم کشورهای این منطقه از آمریکا متنفرند. شما آمریکاییها در عراق و افغانستان جنایت کردید و آدم کشتید….
خامنهای در ادامه به رجزخوانی پرداخت و گفت: جمهوری اسلامی اگر تصمیم بگیرد با کشوری معارضه و مبارزه کند، صریح این کار را میکند. هر کس ملت ایران را تهدید کند، بدون هیچ ملاحظهای با او روبهرو میشویم و ضربه خود را وارد میکنیم.



