در اثر یک حمله تروریستی امروز در نیویورک، سلمان رشدی از ناحیه گردن با ضربه چاقو آسیب دیده و با هلیکوپتر به یکی از بیمارستانهای نزدیک محل سخنرانی منتقل شده است (فیلم زیر). هنوز از وضعیت جسمی سلمان رشدی اطلاعی در دست نیست.
خمینی با صدور فتوایی خواستار قتل رشدی شده بود و جمهوری اسلامی بیش از ۳میلیون دلار جایزه برای کسی که رشدی را بکشد تعیین کرده است.
گفتنی است بلافاصله پس از حمله با چاقو به سلمان رشدی در نیویورگ، رسانههای حکومتی در ایران فتوای خمینی را منتشر کردند.
خبرگزاری فارس وابسته به سپاه تروریستی پاسداران نوشت: سلمان رشدی نویسنده مرتد کتاب آیات شیطانی در نیویورک هدف حمله قرار گرفته است. سلمان رشدی بعد از انتشار رمان موهن «آیات شیطانی» مصادف با سال ۱۳۶۷ هجری شمسی خشم مسلمانان را برانگیخته بود. او به همین دلیل به یک زندگی مخفی با شرایط سخت امنیتی روی آورده بود. حضرت امام خمینی (ره) بعد از انتشار این کتاب فتوای ارتداد وی را صادر نمودند.




