
حمله انتحاری به کاروان نظامیان خارجی در شرق شهر کابل پایتخت افغانستان دستکم چهار کشته برجای گذاشت. چهار نظامی آمریکایی در انفجار امروز در کابل زخمی شدند.
به گزارش رویترز ؛ حمله انتحاری به کاروان نظامیان خارجی در شرق شهر کابل چهار کشته و سه زخمی برجای گذاشت. در پی وقوع انفجار مهیب کابل ستونی از دود بخشی از آسمان این شهر را فرا گرفت.
سخنگوی وزارت کشور افغانستان اعلام کرد: یک عامب انتحاری با خودروی بمب گذاری شده، کاروان نظامیان خارجی را در منطقه ” قلعه وزیر” در حوزه نهم امنیتی کابل هدف قرار داد که بر اثر آن تاکنون چهار نفر کشته و سه نفر زخمی شدند.
طالبان مسئولیت این حمله را به عهده گرفت. این دومین حمله انتحاری پی در پی در دو روز اخیر در شهر کابل است.
حمله انتحاری دیروز عوامل طالبان مقابل دانشگاه نظامی “مارشال فهیم” در غرب شهر کابل شش کشته و شانزده زخمی برجای گذاشت.



