تعدادی از اعضای گارد ملی ونزوئلا علیه مادورو شورش کرده و خواستار کناره گیری وی شده اند.
به گزارش رویترز، یک فرد مسلح که خود را از اعضای گارد ملی ونزوئلا معرفی کرده است، امروز دوشنبه با انتشار ویدئویی خواستار کناره گیری نیکلاس مادورو رئیس جمهوری قانونی این کشور شد.
بر اساس اعلام رویترز، در این ویدئو حضور نیروهای امنیتی ونزوئلا در مکان گارد ملی این کشور در کاراکاس مشهود است.
خبرگزاری آسوشیتدپرس نیز در این باره اعلام کرد: نیروهای امنیتی ونزوئلا از گاز اشک آور علیه کودتاچیان استفاده کرده اند.
برخی اخبار در این خصوص از درگیری در برخی خیابانهای کاراکاس پایتخت ونزوئلا نیز خبر داده اند.
در همین رابطه، پایگاه خبری «ریپابلیکا» تعداد شرکت کنندگان در این کودتا را ۴۰ نفر عنوان کرده است.
ایندیپندنت هم اکنون در خبری فوری در این باره نوشت: شورش زمانی آغاز شد که گروهی از افراد مسلح با لباس نظامی اعلام کردند که مادورو را رئیس جمهوری این کشور نمی دانند.
وزارت اطلاع رسانی ونزوئلا تا کنون به درخواست ها برای ارائه هرگونه اطلاعات در این خصوص پاسخی نداده است.
اما به گزارش خبرگزاری روسی اسپوتنیک، سفیر ونزوئلا در مسکو خبرها در خصوص کودتای نظامی در کشورش را رد کرد.
دولت ونزوئلا نیز اعلام کرده که اوضاع در داخل پایتخت و نهادهای نظامی تحت کنترل است.
اینها درحالیست که در روزهای گذشته آمریکا رسما از احتمال به رسمیت شناختن رهبر مخالفان ونزوئلا به عنوان «رئیسجمهوری قانونی» در ونزوئلا خبر داده بود.



