یک نماینده سابق مجلس شورای اسلامی گفته: رئیسی دولت را با دلار ۲۳هزار تومان تحویل گرفت امروز ۳۸ هزار تومان را رد کرده است یعنی نصف ثروت ایرانیان به کاه تبدیل شد. کاش کاه بود که حداقل میارزید.
به گزارش ایلنا، یک استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا اخیرا طی سخنانی با انتقاد از شرایط اقتصادی کشور گفته بود: «ما محاسبه کردیم اگر این وضع ادامه یابد ارز تا پایان سال ۴۰ هزار تومان خواهد شد که پیامدهای بسیار مخربی خواهد داشت.»
حسین راغفر با بیان اینکه آنچه اتفاق افتاده، چپاول مردم و زمینه سازی برای فروپاشی و کودتا است اظهار کرد: «من تاسف میخورم و نمیدانم دستگاههای امنیتی کجا هستند. اتفاقات فعلی زمینه های کودتا و نارضایتی است که مردم بگویند اینها باید بروند.»
وی ادامه داد: «این کودتا قطعا از خارج از کشور سازماندهی می شود ولی افرادی هم در داخل ایران روی آن کار می کنند که البته ممکن است این افراد ناآگاهانه در زمین دشمن بازی کنند؛ اما در هر صورت متاسفانه این اتفاق در حال رخ دادن است.»
: «این استاد دانشگاه افزود: افرادی که از رانت ارزی سود می برند قطعا نسبتی با مسئولان حکومت دارند. این افراد اهداف متفاوتی دارند. برخی برای براندازی آمدند، برخی برای چپاول و تخریب دولت آمدند و برخی دیگر از این طریق سعی دارند به مخالفان مذاکره نظام با آمریکا فشار بیاورند تا فرصتی برای مذاکره شکل بگیرد. این دسته آخر چنین وانمود می کنند که وضعیت نابسامان اقتصاد ایران تقصیر آمریکا است که این دروغی بیش نیست چراکه حداقل ۸۵ درصد مشکلات اقتصادی ما داخلی است.»