ما که آخر خواهیم مُرد و به قتل خواهیم رسید، چه کوتاه بیاییم و سازش کنیم و چه مقاومت کنیم و بجنگیم؛ پس بگذارید در سنگر مبارزه و جهاد، خونمان ریخته شود…
روزنامه همشهری نوشت: یک سؤال بزرگ در اذهان، شکل گرفته است. مگر حماس نمیدانست حمله به اسرائیل، منجر به این فجایع عظیم خواهد شد؟ مگر نمیدانست اسرائیل پس از این حمله پیشدستانه، بهانه بزرگی به دست خواهد آورد که با تمام توان غزه را بکوبد و زنها و کودکان را به خاک و خون بکشد؟ او که میدانست اسرائیل، جانی و قاتل است پس چرا پرونده جنگ جدیدی را گشود که معلوم نیست با چه سرانجام و در چه زمانی پایان مییابد؟ پاسخ، در انتخاب میان این دوگانه نهفته است: «سازش» یا «مقاومت»؟ هزینه سازش بیشتر است یا هزینه مقاومت؟
این روزنامه در ادامه نوشت: هم در منطق دینی ما و هم در تجربه حماسی تاریخ، اثبات شده که هزینه سازش و کنار آمدن به مراتب بیشتر از هزینه مقاومت و مبارزه است. ملت فلسطین مادام که خود را محصور و ذلیل میدید و از ترس سیلی سخت اسرائیل دم بر نمیآورد بیچاره و آواره بود؛ خون میداد و با اشک، عملکرد برخی رهبران سیاسی سازشکار خود را مرور میکرد، اما امروز عزت ازدسترفته را بازیافت و هویت مبارزاتیاش تولدی دوباره یافت. عبرت این ماجرا برای همه آزادیخواهان همین گزاره است: ما که آخر خواهیم مُرد و به قتل خواهیم رسید، چه کوتاه بیاییم و سازش کنیم و چه مقاومت کنیم و بجنگیم؛ پس بگذارید در سنگر مبارزه و جهاد، خونمان ریخته شود که خون مجاهدان شهید است که تاریخ را به ساحل آرامش و صلح و سعادت میرساند…