صبح امروز (دوشنبه ۱۵ اسفندماه ۱۴۰۱) اخباری مبنی بر انتشار گاز در ایستگاه متروی ارم سبز منتشر شده است.
سرپرست مدیریت ارتباطات شرکت بهره برداری مترو در گفتوگو با ایسنا، در مورد گرد و خاک در متروی ارم سبز گفت: گرد و خاک ناشی از انجام عملیات عمرانی و نه انتشار گاز سمی بود.
وی افزود: این اتفاق در ایستگاه ارم سبز مترو رخ داده و ناشی از انجام فعالیت عمرانی در ایستگاه مجاور که افتتاح نشده، بوده است.
زند تاکید کرد: هیچ نوعی گاز سمی در فضای ایستگاه مترو وجود نداشته و فقط گرد و خاک بوده است.
او به شبکه شرق گفت که گرد و غبار مشاهده شده به دلیل فعالیت عمرانی بوده و افزود که تاکید کردند که این فعالیتها متوقف شود.
دیروز هم در پی انتشار ویدئویی از بلندن شد دود از یک واگن مترو در ایستگاه بهشتی تهران، روابط عمومی مترو انتشار دود را تایید کرد اما گفت که نقص فنی یکی از قطارها عامل انتشار دود بوده و شایعات مبنی بر انتشار دود مسمومیت زا در مترو را تکذیب کرد.