کارخانه تولیدی باسابقه «داروگر» ورشکست و تعطیل شد
مهدی موحد سخنگوی سازمان مالیاتی امروز در گفتگو با خبرگزاری فارس از بدهی ۱۴۰۰ میلیاردی مالک هلدینگ داروگر خبر داد و عنوان کرد شرکت داروگر توسط سازمان امور مالیاتی تعطیل نشده و مالک این هلدینگ کارگران را گروگان گرفته است…
مرگ داروگر و یقهسفیدهای مسلمان
صلاح الدین خدیو: داروگر هم رفت. قدیمی ترین برند محصولات بهداشتی، و خاطرەای بە درازای حافظەی چهار نسل.
آفتی مرگبار به جان صنایع قدیمی افتاده است. برندهایی مانند ارج، آزمایش و کفش ملی مدتهاست که به خاطرەها پیوستەاند. برخی از این رفتگان، همزاد و در زمان خود هم آورد برندهای مشهور کرەای نظیر سامسونگ، ال.جی و کیاموتورز هستند.
دولت توسعه گرای کره با عزمی راسخ حمایت از تولید را ادامه داد و گوشش بدهکار لفاظی های انقلابی همسایەی شمالی نبود که رونق اقتصادی سئول را “دلال بازی بانک های غربی و دنبالەی تقسیم کار سرمایه داری جهانی” می دانست.
در حالی کە سرمایه داری صنعتی ایران در وقتی حساس قربانی توهمات چپ گرایانە شد. صنایعی که به بهانه تعلق به “سرمایه داران زالو صفت” مصادره و دولتی شدند.
کمی بعد در چارچوب نظم سرمایه داری رفاقتی ” خصولتی ” شده و هبه ی کسانی گردیدند که نه راه و رسم تجارت را می دانستند و نه از انصاف و مروت برخوردار بودند!
” یقه سفیدهای مسلمانی ” که وارث سرمایه و ارزش افزوده ی صنایع ملی شدند، نه تکنوکرات بودند و نه بروکرات های قابل و نه حتی درس خواندگانی معتبر.
با تلاش های مرحوم غلامرضا داروگر در شهر اصفهان تاسیس شد
در سال ۱۳۰۷ با تمامی محدودیتها و مشکلات اولین کارخانه صنعتی تولید صابون توسط مرحوم غلامرضا داروگر در شهر اصفهان تاسیس شد. این کارخانه اولین محصول خود را با نام صابون سوبلمه تولید و به بازار عرضه نمود.
کارخانه داروگر سیزده سال پس از فعالیت یعنی در سال ۱۳۲۰ به منظور گسترش برنامههای تولیدی از اصفهان به تهران منتقل شد و در ادامه تولید صابون مبادرت به تولید محصولات دیگر بهداشتی و آرایشی کرد و سرانجام در سال ۱۳۳۶شرکت داروگر به ثبت رسید و از آن زمان تاکنون محصولات تولیدی خود را با نام داروگر به بازار عرضه می نماید.
این شرکت علاوه بر آنکه پایهگذار تولید صنعتی صابون کشور محسوب میشود، پایه و ساختار پودر لباسشوئی را هم در ایران ایجاد کرده است. این اقدام با افزایش سرمایه و مشارکت چند شرکت معتبر خارجی میسر میشود.
در سال ۱۳۵۲ نام شرکت داروگر تغییر یافت و نام شرکت سهامی عام کف، جایگزین آن شد و به توسعه و تنوع محصولات خود افزود. به طوری که توانست همگام با تولید پودر لباسشوئی برای اولین بار در ایران، مایع ظرفشوئی را با نام ریکا تولید کند.