مدیر پیشین تأمین و توزیع شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی گفته: کفگیر بنزین به ته دیگ خورده است
حسین آقایان به بن بست دولت رئیسی در این زمینه اذعان کرد و گفت: یکی از دلایل رشد مصرف این بوده که قیمت پایین است. وقتی به موقع قیمت بنزین را بالا نبردند، باید به تبعات آن میاندیشیدند. اکنون هم اگر اجرایی شود روی تورم اثر میگذارد و قیمت دیگر کالاها را بالا میبرد، اگر هم کاری نکنیم مصرف بهصورت لجامگسیخته افزایش مییابد.
روزنامه اعتماد پیش تر در مطلبی با عنوان «بازی رسانه ای خطرناک با بنزین» نوشته بود: با جمعآوری کارت سوخت جایگاهداران، آن هم در حالی که خیلیها هنوز کارت سوخت شخصی ندارند، مسابقه تازه ای میان شایعات درباره تصمیمهای جدید بنزینی و تکذیبهای پشت سر هم مسئولان مربوطه به راه افتاده است.
این روزنامه هشدار داد: در فضای مجازی شایعات زیادی درباره گرانی قریبالوقوع بنزین شنیده میشود و تکذیبیه ها هم برای اینگونه اخبار کارساز نیست. اما هر چه که باشد، نوعی بازی رسانه ای خطرناک بر سر گره ای شکل گرفته که از باز کردن با دست، به باز کردن با دندان رسیده است.
محمود خاقانی، مدیرکل پیشین وزارت نفت هم گفت: دیر یا زود قیمت بنزین تغییر خواهد کرد و زمینههای این تغییر نیز (توسط دولت رئیسی) در حال اجرا شدن است. همانطور که در مورد نرخ دلار هم شاهد آن بودیم سال گذشته مرتباً تغییر قیمتها تکذیب میشد، اما پس از آن دیدیم که فنر نرخ دلار به یکباره رها شد.
روزنامه تعادل هم دربارهٔ آنچه «شایعات دربارهٔ گرانی بنزین» منتشر میشود نوشت: این خبر که بیشتر شبیه شایعه است، از آنجایی باورپذیر میشود که از ابتدای سال مسئولان دولت، برخی نمایندگان مجلس و رسانههای نزدیک به دولت در حال مانور دادن روی رکوردشکنی مصرف بنزین، افزایش قاچاق سوخت و مقصر جلوهدادن مردم در این زمینه هستند. اظهارات و اخباری که بیشباهت به اخبار هفتههای پیش از ۲۴آبان ۱۳۹۸، یعنی آخرین مرتبهای که بنزین گران شد، نیست. البته برخی دستاندرکاران هم این موضوع را رد نمیکنند و وزارت نفت نیز تاکنون واکنش رسمی به شایعات نشان نداده است.