وزیر خارجه آمریکا گفته: به خوبی دیدیم که حکومت ایران چه ابزارهایی را برای سرکوب معترضان بهکار گرفت
آنتونی بلینکن در نشست آسپن به اعتراضات در ایران و سرکوب شدید آن اشاره کرد و بر ادامه تلاشهای قاطعانه واشنگتن برای برخورد با این فعالیتهای سرکوبگرانه تاکید نمود.
بلینکن گفت: آمریکا برای کمک به مردمی که میخواهند صدایشان شنیده شود، کارهای زیادی انجام داده و از آن جمله به اعمال تحریمهای بیشتر علیه مقامات رژیم ایران و در دسترس قرار دادن فناوری های لازم برای حفظ دسترسی مردم به اینترنت اشاره کرد.
وزیر امور خارجه آمریکا همچنین از توسعه برنامه اتمی و اقدامات رژیم ایران در خاورمیانه و اوکراین ابراز نگرانی کرد و گفت: ایالات متحده با سه کشور اروپایی برای مقابله با این اقدامات همکاری نزدیک میکند.
تلاش برای ترور در داخل خاک آمریکا
شبکه خبری فاکس نیوز نیز در گزارشی گفت: رئیس اف.بی.آی روز جمعه در نامه ای به کنگره اعلام کرد: رژیم ایران به همراه کره شمالی یکی از تنها دو کشوری است که حملات سایبری مخربی را در داخل ایالات متحده انجام داده است.
کریستوفر ری با اشاره به تلاش پاسداران خامنه ای برای هدف قرار دادن مایک پمپئو وزیر سابق امور خارجه و جان بولتون مشاور سابق امنیت ملی آمریکا گفت: رژیم ایران بهدنبال ترور شهروندان آمریکایی از جمله مقامات بلندپایه دولتی بوده است.