عباس عبدی، تحلیلگر سیاسی در روزنامه اعتماد در باره نشست “زنان تاثیرگذار” در تهران نوشت: نمیدانم در این شرایط سخت اقتصادی چگونه میتوان رضایت داد که هر از گاهی تعداد زیادی را با هزینههای گزاف دعوت کرد که نتیجه مثبتی هم جز ضد تبلیغ ندارد؟ گزارش رسمی وضعیت فقر را بخوانید، لرزه بر اندام خواننده خواهد افتاد. اینکه چگونه حداقل حقوق از هزینههای لازم برای جمعیت زیر خط فقر پیشی گرفته است و هر سال بر تعداد و درصد افراد زیر این خط افزوده میشود، آنگاه، مدیران دولتی در پی راه انداختن چنین نشستهای بیمعنایی هستند.
محمد خوشچهره، نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی هم به خبرگزاری مهر گفته: در حوزههای معیشت با چالشهای جدی مواجه هستیم. متأسفانه در حوزه اشتغال یا بیکاری، از «مسئله» عبور کرده به «معضل» و حتی «بحران» رسیدهایم. لشکر بیکاران میتواند یک بحران جدی باشد و در رأس آن یک بحران اقتصادی است؛ در عین حال که یک بحران اجتماعی و امنیتی نیز به شمار میرود. حضور دانش آموزان و دانشجویان در صحنه اعتراضات، وجود خشم را نسبت به غفلتهایی که انجام شده است، نشان میدهد.
وی افزود: اکنون کلیپهایی در فضای مجازی موجود است که وعدههای مسئولین، رئیسجمهور، وزرا و رئیسمجلس را آوردهاند. در آنجا حرفهای دیگری را گفتهاند و الان چیزی دیگری اتفاق میافتد. در جلسهای که داشتیم، به آقای رئیسی عرض کردم یک چشم من از آمدن شما خندان است و چشم دیگرم، گریان. خندان از این بابت که میبینم دولت یکدست شده است. اما چشم دیگرم گریان است چون اگر شما از عهده وعدههایی که دادهاید بر نیایید، مردم (خودی ها) دیگر نمیگویند دولت رئیسی نتوانست، بلکه این را به پای نظام و حتی اسلام مینویسند…
در واقع آنچه این کارگزار حکومتی و امثال او را نگران و نظام را با چالشی جدی مواجه کرده این نکته است که برخلاف گذشته که تلاش حاکمیت مقصر جلوه دادن دولت و دورنگه داشتن اصل نظام و شخص رهبر جمهوری اسلامی از خشم عمومی بود، حالا در دولتی که به دولت تراز انقلابی بدل شده است، دیگر میان اصل نظام و سیاستهای دولت مرزی در کار نیست.
اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهوری در دولت روحانی امروز با اشاره به بحران های داخلی و خارجی نظام گفته: دیگر کار از شعارهای بیپایه و اساس و وعدههای پوچ گذشته و زمان اتخاذ تصمیمهای سخت فرا رسیده است.