خامنهای به اشتباه بر این بود که با یکدست نمودن حاکمیت، توان مقابله با مجموعه بحران ها به ویژه در دو زمینه داخلی (اعتراضات) و بینالمللی (برداشته شدن تحریمها) را خواهد داشت، اما اکنون به عینه میبیند که چگونه این سیاست به سرابی برای او تبدیل شده است.
روزنامه دنیای اقتصاد امروز در مطلبی تحت عنوان پروژه حذف قالیباف کلید خورد نوشت: مجادله جریان اصلی در مجلس به رهبری قالیباف با جریان پایداری (هواداران رئیسی) در هفتههای اخیر به شکل بیسابقهای افزایش یافته است.
این منبع نوشت: شیپور جنگ داخلی میان اصولگرایان به صدا درآمده است. جنگی که هر دوره در آستانه انتخابات مجلس، ریاستجمهوری و حتی انتخابات هیأت رئیسه مجلس آغاز میشود و چندی بعد با پایان یافتن رقابت های انتخاباتی به ظاهر پایان مییابد. اینبار هم اختلافاتشان پررنگتر از دوران گذشته است، دو انتخابات پیش رو از جمله انتخابات هیأت رئیسه مجلس در دوم خردادماه و انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که قرار است اسفندماه برگزار شود.
با این مقدمه میتوان گفت که با توجه به درپیش بودن انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی شاهد اختلافات و جدالهای سختتری میان اصولگرایان باشیم که طی آن جریان پایداری دوهدف عمده را دنبال میکند.
این منبع افزود: به نظر میرسد پایداری دو هدف کوتاهمدت و بلندمدت را در میانه این مجادلات مورد پیگیری قرار میدهد؛ هدف اول کاهش آرای قالیباف در انتخابات پیش روی هیات رئیسه مجلس از طریق معرفی نامزدی خاص برای پست ریاست مجلس و هدف بلندمدت نیز حذف رئیس نواصولگرایان از طریق پروژه مشارکت حداقلی در انتخابات مجلس در اواخر سال است.
با توصیف این شرایط و آنچه در اردوگاه اصولگریان میگذرد، نمایندگان نزدیک به محمدباقر قالیباف مدتی است دست به افشاگریهایی درباره جریان پایداری زدهاند. مجتبی توانگر، نماینده تهران در مجلس یکی از این نمایندگان است که ازسال گذشته با ارائه مدرک و مستند به انتقاد از گفتمان پایداری میپردازد.
حالا اما در جدیدترین سکانس از دعوای جریان منتسب به قالیباف و جبهه پایداری اینبار واگذاری خودروها به برخی نمایندگان به موضوع جدالبرانگیز میان آنها بدل شده است.
در این جدال جدید مرتضی آقاتهرانی، نماینده عضو جبهه پایداری در یادداشتی رئیس مجلس را به عدم شفافیت متهم کرده و از سوی دیگر، مجتبی توانگر، نماینده تهران و نزدیک به قالیباف در نامهای به صادق محصولی، دبیرکل جبهه پایداری بهشدت از این جریان انتقاد کرده و یکبار دیگر در نوشتاری صریح اعلام کرده است که قصد پایداریها ترویج ناامیدی در جامعه است تا با کاهش مشارکت در انتخابات، در انتخاباتی حداقلی بتوانند منافع سیاسی خود را کسب کنند.