یک نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی گفت: اگر در شرایط هیات اجرایی و این دولت مینوشتند ما نماینده کر و لال میخواهیم لااقل برای نمایندگی ثبتنام نمیکردیم!
هدایتالله خادمی درباره رد صلاحیتش از سوی هیاتهای اجرایی گفت: نخستین بار است چنین وضعیت بدی را میبینیم، یعنی وضعیت استثنایی را مشاهده کردهام. حداقل من در ۲ الی ۳ دوره از انتخابات شرکت کردم ولی چنین چیزی را تا حالا نه خودم دیدهام، نه مطالعه کردهام و نه از کسی شنیدهام.
وی یادآور شد: به خاطر نطقی که در مجلس دهم در رابطه با نفت و میادین مشترک فاز یازده پارس جنوبی داشتم که آنهم جزو وظایفم بود چراکه نایب رئیس کمیسیون انرژی بودم، بابت آن من را رد کردند. اصلا اینها ( هیاتهای اجرایی) نه میدانند نفت چیست. نه میدانند میدان نفتی چیست، اینها تفاوت میدان نفتی با میدان تره بار را نمیدانند!
این نماینده مجلس افزود: آیا نماینده باید لال باشد؟ خب در شرایط هیات اجرایی و این دولت مینوشتند ما نماینده کر و لال میخواهیم لااقل ما شرکت نمیکردیم. این افتضاحی است که صورت گرفته است.
وی ادامه داد: با این روند، مطمئن باشید حداقل در منطقهای که من هستم مشارکت بسیار کاهش پیدا میکند. مردم یک مقداری دلگرم شده بودند و فکر کردند افراد مختلفی وجود دارند، حداقل آنهایی به صحنه آمدهاند میخواهند کار کنند نه برای جیبشان و قرار نیست هنگامی که نماینده شدند، بروند از شهرداری و فولاد قرارداد برای دایی و عمه و خالهشان بگیرند!
خادمی گفت: مطمئن باشید یک ضربه اساسی زدهاند و حتی ما اگر بعد هم تایید شویم به هر حال ضربه را زدند.
میزان مشارکت در انتخابات زیر ۱۵درصد خواهد بود
عباس عبدی در روزنامه شرق نوشت: جوانان تحصیلکرده شهری کمتر از ۱۰ یا حتی ۷درصد تصمیم به شرکت در انتخابات دارند. شکاف بسیار بزرگی میان مردم از حیث رسانه مورد استفاده و رغبت به شرکت در انتخابات وجود دارد. حدس میزنم که با توجه نتایج نظرسنجیها، میزان شرکت در شهر تهران اکنون زیر ۱۵درصد خواهد بود. نه فقط تهران که دیگر شهرهای بزرگ کشور نیز همینگونه هستند.