روزنامه هممیهن نوشت: موضوع حجاب به چالشی در همه حوزهها تبدیل شده است. برخی عقیده دارند با زور نمیتوان قانونی را تحمیل کرد و برخی دیگر عقیده دارند شدت عمل و مقابله با افراد بدحجاب را باید افزایش داد تا این مسئله بهطور کامل حل شود.
در روزهای اخیر حواشی احکامی که برای سلبریتیها و بازیگرها صادر میشود، خبرساز شده است. حالا در خبرها آمده که سلبریتیها و هنرمندانی که حجاب خود را رعایت نکنند به صورت خودکار ۱۰ درصد از اموالشان برداشته خواهد شد.
اما احکامی چون دریافت ۱۰درصد از کل دارایی مجرمها بیشتر برای کدام دسته از مجرمان صادر میشود؟ اصولاً چنین احکام سنگین مالی برای کلاهبردارها و اختلاسگرها صادر میشود نه سلبریتیهایی که حجاب را رعایت نمیکنند. اینکه برخی قانونگذارها بگویند ۱۰درصد از کل دارایی سلبریتیها را میگیریم یا حضور در برنامههای تبلیغاتی را برای آنها ممنوع میکنیم، چنین احکامی برای جرایم مالی بسیار سنگین مثل کلاهبردارهای حرفهای یا افرادی که اختلاس کردند، مناسب است نه برای افرادی که در حوزه فرهنگی ایران بسیار مؤثر و از سرمایههای کشور محسوب میشوند. بهنظر بنده چنین احکامی خلاف اصول اخلاقی و کیفری است. در واقع تناسب جرم و مجازات اهمیت بسزایی دارد اما بهنظر میآید از یک جرمی که در حال فراگیری است، برخی مسئولین میخواهند درآمد کسب کنند.
فقط متدینان را مردم میشناسیم
آخوند داعشی علم الهدی به روزنامه فرهیختگان گفته: ما قائل به مردمسالاری دینی هستیم. ولی اگر مردم یک چیز گفتند و دین یک چیز دیگر گفت یا تکلیف دینی ما چیز دیگری ایجاب کرد، خب ما هیچوقت بهخاطر مردم و خوشایند مردم، دین را کنار نمیگذاریم. اولا میگویند مردم. کدام مردم؟ ما به مردمسالاری دینی قائل هستیم، نه مردمسالاری لیبرال. اگر مردم دینی چیزی بگویند صددرصد حرف آنها برای ما مقدم است. الان تمام لائیکها حرف از مردم میزنند. ما جریان لائیک را به حساب مردم نمیگذاریم. ما متدینان را به نام «مردم» میشناسیم. برای ما آن مردم لائیک موضوعیت ندارند، مردمِ متدین موضوعیت دارند. اگر متدینان بر مبنای دینی از حرف من خوششان نیامد من حتما باید حرفم را کنار بگذارم یا باید عذرخواهی کنم که چرا متدینان خوششان نیامده است…